PostMaster, liderul pietei de distributie neadresata de cataloage publicitare si de servicii postale private si membru al grupului Austrian Post, si-a adaugat in portofoliu retailerul DIY bauMax si Arabesque.
Compania va realiza pentru noii clienti un volum estimat intre 15-20 de milioane de trimiteri anual, ceea ce se va transpune intr-un plus de 5% al cotei de piata PostMaster pe segmentul de distributie neadresata.

PostMaster asigura pentru bauMax si Arabesque distributia materialelor neadresate la nivel national in zonele de interes din toate orasele unde companiile opereaza magazine.

“bauMax si Arabesque, nume importante din retailul DIY si din distributia de materiale de constructii intregesc portofoliul nostru din segmentul specific, care includea deja branduri precum Bricostore, Hornbach, Leroy Merlin si Praktiker. Prin intermediul acestor noi colaborari continuam sa ne consolidam pozitia de lider pe piata de distributie neadresata si servicii postale private, ajungand la o cota de aproximativ 75%. De asemenea, distributiile deja realizate pentru cei doi noi clienti ne reconfirma eficienta structurii noastre la nivel national, cea mai mare parte a livrarilor derulate fiind in orasele de provincie si localitatile limitrofe”, a declarat Mihai Preotescu, managing partner PostMaster.

PostMaster are dezvoltata in prezent o infrastructura care include 47 de birouri locale, 1.600 de postasi, harti vectoriale detaliate si actualizate periodic cu situatia destinatarilor, o capacitate de distributie de aproximativ 500 de milioane de trimiteri anual si un control eficient al livrarilor. Compania poate asigura distributia pe aproximativ 80% din teritoriu, acoperind 95% din populatie.

PostMaster este cel mai mare operator privat de distributie de cataloage publicitare si servicii postale din Romania, cu afaceri de 9,9 milioane euro in 2011. Tot din 2011 compania este membra a grupului Austrian Post, unul dintre cele mai mari din industria specifica din Europa, inregistrand o cifra de afaceri de 2,35 miliarde de euro la nivelul anului anterior.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri