Hörmann, unul din cei mai importanti producatori de usi, porti si tocuri din Europa a investit 4,5 milioane euro in noul sediu deschis in Chiajna, judetul Ilfov, in apropiere de Capitala.
Noul sediu este alcatuit dintr-o suprafata de depozitare de circa 4.200 mp, cu posibilitate de extindere pana la 6.400 mp, birouri pe doua nivele, cu o suprafata totala de 720 mp care include si o sala de scolarizari, destinata specializarii noilor sai parteneri.

Noul sediu are si un showroom cu o suprafata de 250 mp, in care sunt prezentate o varietate de produse Hörmann, atat de uz rezidential cat si industrial.

Vor afaceri de peste 6 mil. euro

Hörmann Romania a inregistrat, pana in acest moment, o crestere a vanzarilor de aproximativ 5% comparativ cu aceeasi perioada din 2011. In primul semestru din 2012 compania a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 2,7 milioane de euro.

Pana la finalul anului, reprezentantii companiei isi propun sa atinga venituri de 6,4 milioane de euro, in crestere cu aproximativ 5% fata de anul trecut.

„Aceasta afacere are anumite caracteristici de sezon, motiv pentru care perioada cu cele mai mari vanzari este cea cuprinsa intre septembrie si martie-aprilie. Este perioada din an, inaintea iernii, cand toti clientii sunt interesati in inchiderea golurilor de usi. Pana acum au fost preferate usile de garaj economice, din pachete mai convenabile, tip basculant, neizolate termic, comercializate preponderent in retelele de magazine de bricolaj”, a declarat Bogdan Cojocaru, director general Hörmann Romania.

Producatorul german comercializeaza usile atat prin intermediul distribuitorilor cat si al retelelor D-I-Y, fiind prezenti in Bricostore, Baumax, Hornbach, Obi sau Leroy Merlin.

„In conditiile in care piata constructiilor a devenit din ce in ce mai orientata spre produse cu preturi economice iar acest tip de produse se vinde preponderent prin retele de magazine de bricolaj, vanzarile catre aceste magazine a cunoscut o crestere semnificativa”, a precizat pentru wall-street.ro – Cojocaru.

Hörmann este unul din cei mai mari producatori de usi (de garaj, industriale si speciale), cu o prezenta in peste 60 de tari din Europa, Asia si America de Nord si 20 fabrici proprii.

In Romania, pe segmentul usilor de garaj, principalii concurenti sunt MCA (Miscare Controlata Automat).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri