Wall-Street.ro va invita, alaturi cei mai importanti specialisti in resurse umane, sa gasim solutii la modificarile aduse de criza in ceea ce priveste procesele de recrutare, motivare si training din companii. Publicatia business va organiza joi, 8 noiembrie, una dintre cele mai importante conferinte HR din aceasta toamna. Vezi de ce TREBUIE sa fii prezent(a).


1.Esti interesat(a) de tendintele in recrutare si leasing de personal in noua economie? Le poti afla de la Cristina Savuica, sefa celei mai mari companii de recrutare din Romania - Lugera & Makler.

2. Vrei sa afli catre ce zone se indreapta interviurile de angajare? Andreea Mihaescu, specialist in PR si comunicare la unul dintre cele mai importante site-uri de job-uri BestJobs iti va spune totul despre mobile recruitment si video interviewing.

3. Cum trebuie sa aplici modificarile de legislatie in departamentul de HR al companiei te invata Ioan Dumitrascu, partener in cadrul casei de avocatura PeliFilip.

4. Daca ai crezut ca un EMBA este util doar angajatului, Marius Mihailescu, managing partner Tiffin University, iti va prezenta avantajele pe care le au companiile cu angajati care au absolvit.

5. Vei putea asculta o alta perspectiva legata de dileme dintre HR si business de la Ioana Marcu, director de resurse umane in cadrul operatorului de telefonie mobila Orange.

6. Coach-ul de manageri Mihai Stanescu, fondatorul RoCoach, iti va arata ce vor sa dezvolte organizatiile la conducatorii lor in actualul context economic local si global.

7. Afla care sunt cele patru ingrediente ale angajamentului la serviciu din perspectiva trainerului Octavian Pantis, managing director TMI.

8. Vei avea ocazia de a afla exemple de bune practici in domeniu HR din partea lui Liviu Mihaileanu, manager, head of central cluster knowledge management team PwC Romania.

9. Specialistii in piata muncii iti vor dezvalui informatii de interes pentru asigurarea functionarii corecte a departamentelor de resurse umane in noua economie.

10. Vei putea interactiona cu sefi din departamentele de resurse umane din companii importante de pe piata din Romania.

Lucrezi intr-un departament de resurse umane si esti interesant cum se transforma organizatia in noua econonomie? Participa la conferinta HR 2.0: Transformarea organizationala in noua economie.

Daca vrei sa afli cum ar trebui sa functioneze departamentele de resurse umane in noua economie? Cum poti spori angajamentul angajatilor? Aspecte legislative in resurse umane participa la conferinta HR 2.0: Transformarea organizationala in noua economie.

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la conferinta este sa completezi formularul disponibil aici.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri