Compania FM Logistic a inaugurat cea de-a treia celula de depozit la Dudestii Noi, in judetul Timis.
Platforma gestionata de FM Logistic in aceasta locatie ajunge astfel de la 12.000 mp, la 20.000 mp construiti. FM planuieste sa creasca numarul de clienti din site-ul timisean, care poate fi extins pana la o suprafata totala de 86.000 mp. In prezent, pe site-ul de la Dudestii Noi lucreaza aproape 150 de angajati.

De la o cifra de afaceri de 4,5 milioane de euro dupa primul an de activitate, compania si-a marit valoarea afacerii la peste 20 milioane de euro, are 700 de angajati si peste 80.000 mp suprafata de stocare.

Ca pondere in cifra de afaceri, depozitarea si activitatea de manipulare reprezinta 48% din veniturile obtinute, activitatea de transport intern 48%, iar cea de co-packing 4%.

Serviciile de transport intern sunt oferite principalilor clienti FM Logistic in Romania, precum si companiilor PROFI Rom Foods, Sarantis, Boromir, Coca-Cola, SCA Packaging, Pepsico, Dufa Deutek, Albalact, Bunge, Rompak, Carrefour. In ceea ce priveste serviciile de transport international, acestea sunt oferite unor companii precum Danone, Unilever, Kraft Foods, P&G.

FM Logistic este unul dintre cei mai importanti actori logistici din sectorul FMCG – bunuri alimentare si non-alimentare, retail, IT, marfuri generale si auto si ofera solutii logistice pentru optimizarea operatiunilor din cadrul lantului logistic, de la depozitare si distributie pana la co-packing/ co-manufacturing si vamuire/ Supply Chain Management.

Grupul FM Logistic are 14.000 de angajati, o cifra de afaceri de 807 milioane de euro si peste 2 mil. mp suprafata de stocare in toata lumea. Ponderea activitatii de depozitare in cifra de afaceri este de 57%, transportul ocupa 29%, 11% este generat de co-packing si co-manufacturing, restul de 3% revenind activitatii vamale si gestiunii lantului de distributie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri