Firma Quest Advisors va selecta managementul privat la Compania Nationala Loteria Romana, fiind desemnata castigatoare a licitatiei al carei criteriu principal de selectie a fost pretul cel mai mic, potrivit unor surse din piata.
Procedura organizata pentru atribuirea contractului de prestari servicii avand ca obiect "prestarea serviciilor de recrutare a resurselor umane pentru implementarea OUG 109/2011 la Loteria Romana" vizeaza servicii de recutare a unui director general, a unui director economic si a trei administratori.

Termenul de depunere a ofertelor a fost 26 octombrie, iar deschiderea ofertelor s-a realizat in 31 octombrie.

La selectie au participat doi ofertanti: Fast Forward Solution si Quest Advisors, care pe partea juridica are subcontractant casa de avocatura Bostina si Asociatii.

Reprezentatii Bostina au refuzat sa comenteze, aratand ca informatii nu pot oferi decat participantii si compania care a fost selectata castigatoare.

Sursele citate au declarat ca firma Quest Advisors a fost declarata castigatoare joi si a semnat deja contractul de prestari servicii cu Loteria Romana.

Firma, specializata in management interimar, este detinuta de Vasile Lutai, Loredana Serfezi si Andreea Acalovschi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri