Billa Romania, parte a grupului german Rewe, va deschide joi doua magazine, la Bucuresti si Constanta, reteaua nationala ajungand astfel la 68 de unitati.
Unitatea din Bucuresti, a 10-a dezvoltata in Capitala, este amplasata bulevardul Ferdinand si are un spatiu de vanzare de 636 mp.

Magazinul din Constanta se afla pe bulevardul Tomis si are un spatiu de vanzare de 695 mp.

Unitatile au fiecare in portofoliu peste 6.300 de articole.

"Cele doua noi magazine sunt pasi importanti in strategia noastra de dezvoltare, care va continua in ritm alert si in ultima luna din 2012", a declarat intr-un comunicat Sorana Georgia, directorul general Billa Romania.

Billa este prezenta pe piata din Romania din februarie 1999, cand a deschis primul supermarket in Bucuresti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri