FM Logistic, companie prezenta pe piata romaneasca de opt ani, ce ofera servicii de depozitare/manipulare, transport intern si international si servicii de co-packing, intentioneaza sa preia alte companii din logistica.
Compania se asteapta in anul fiscal 2012-2013 la o cifra de afaceri de 24 de milioane euro, in crestere de la 21 de milioane euro in 2011, potrivit lui Catalin Olteanu-Heel, director general FM Romania.

Desi estimarile pentru cresterea cifrei de afaceri sunt de 10% pe an, FM Logistic va atinge in 2017 cifra de afaceri din 2020, in urma unor achizitii de companii in Romania.

FM Logistic este prezenta pe piata romaneasca de logistica din anul 2003, avand printre clienti companiile Cora, L’Oreal, Yves Rocher, Roche, (in Bucuresti) Nestle si P&G (in Timis).

Compania are in Romania 700 de angajati si peste 80.000 mp suprafata de stocare. Ca pondere in cifra de afaceri, depozitarea si activitatea de manipulare reprezinta 48% din veniturile obtinute, activitatea de transport intern 48%, iar cea de co-packing 4%.

Serviciile de transport intern sunt oferite principalilor clienti FM Logistic in Romania, precum si companiilor PROFI Rom Foods, Sarantis, Boromir, Coca-Cola, SCA Packaging, Pepsico,
Dufa Deutek, Albalact, Bunge, Rompak, Carrefour, etc., si avand in vedere ca activitatea de transport intern se dezvolta de la un an la altul, si portofoliul clientilor s-a extins : Billa, Friesland, Albalact, Covalact, Agricola, Heineken fiind o parte dintre noii clienti FM Logistic pe partea de distributie.

In ceea ce priveste serviciile de transport international, acestea sunt oferite unor companii precum Danone, Unilever, Kraft Foods, P&G, etc.

In 2008, FM Logistic a inaugurat prima sa platforma logistica din Romania, in Dudestii Noi – Timis. Anul trecut, compania a inaugurat cea de-a doua sa platforma logistica in Petresti - judetul Dambovita. Aceasta platforma Class A, cu o excelenta localizare geografica (langa autostrada A1 Bucuresti - Pitesti) are in prezent 18.000 mp si va fi extinsa la capacitatea maxima de 120.000 mp conform planului de dezvoltare FM Logistic.

In noiembrie 2012, FM Logistic a inaugurat cea de-a treia celula de depozit la Dudestii Noi, in judetul Timis. Platforma gestionata de FM Logisic in aceasta locatie ajungand astfel de la 12.000 mp, la 20.000 mp construiti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri