Producatorul de mobila Cotta International Arad si-a contractat intreaga productie de mobila pentru 2013, estimand o crestere de patru procente a cifrei de afaceri, crestere similara celei din 2012, avand deja 420 de contracte incheiate cu diversi clienti europeni, transmite corespondentul Mediafax.
Presedintele Cotta International Arad, Gheorghe Cosma, a declarat ca cifra de afaceri din acest an a crescut cu patru la suta fata de 2011, desi estimarile de acum un an erau pentru o crestere de doua procente.

Cifra de afaceri a companiei a fost, in acest an, de peste 40 de milioane de euro, in timp ce a intregului grup de firme care lucreaza pentru Cotta s-a ridicat la aproximativ 65 de milioane de euro.

Potrivit lui Gheorghe Cosma, Cotta Int. va lucra la capacitate maxima in 2013, avand deja incheiate contracte cu 420 de clienti europeni.

"Am intrat intr-un circuit international care ne permite sa furnizam mobilier unor clienti foarte importanti, astfel ca productia de anul viitor este vanduta. Estimam o crestere a cifrei de afaceri de patru la suta, similara cu cea din 2012", a declarat Cosma.

Conform sursei citate, compania a exportat si in 2012 aproape intreaga productie de mobilier, fiind trimise catre clientii europeni 6.850 de camioane de marfa.

Cotta International a fost infiintata in Arad in anul 2000 si are 650 de salariati, la care se adauga 600 de angajati ai firmelor ''satelit'' care lucreaza pentru producatorul de mobila.

Fabrica produce mobila in principal pentru piata europeana si doar cinci la suta din productie este destinata pietei romanesti.

Firma detine hale de productie care insumeaza 75.000 de metri patrati.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri