Nu sunt deloc superstitiosi, dovada ca si-au pus cifra 13 pe frontispiciu. Dar nici nu le place sa-si tina afacerile la ralanti, dovada ca se extind in permanenta. Spaniolii de la 13 Buho Street vor acum sa faca pasul si in Romania, cu un magazin de imbracaminte pentru tineri. si nu se vor opri aici.

Deocamdata, compania cauta un partener care sa opereze prima unitate 13 Buho St. de pe piata locala. Pentru deschiderea si operarea unei astfel de unitati, este nevoie de o investitie de aproximativ 70.000 euro, suma care include taxa de franciza in cuantum de 10.000 de euro, precum si costurile de amenajare a locatiei (proiect de decorare, mobilier, iluminat, depozit etc.). Francizorul spaniol propune un concept multi-marca, ce include vestimentatie si accesorii sub sase marci.

Sistemul de franciza preluat de partenerul local include un pachet de servicii de asistenta si training in ceea ce priveste comercializarea produselor, dar si managementul magazinului, in vederea maximizarii vanzarilor, colectii complete pentru fiecare marca, furnizarea de marfa in concordanta cu specificul pietei, in scopul evitarii investitiei masive in stocuri de marfa, precum si asistenta pe probleme de marketing (vanzari, dar si amenajarea magazinului si prezentarea produselor).

Sursa: http://www.capital.ro/index.php?a=23749&shift=1

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri