Arcon, una dintre cele mai importante companii specializate in domeniul productiei materiale pentru constructii si hidroizolatii, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 31,5 milioane euro, in crestere cu 15% fata de 2011,

Avansul afacerilor a fost sustinut de toate grupele de produse.

Membranele bituminoase au avut un avans in volum de 17%, iar vanzarile de polistiren expandat au crescut cu 9%, se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

"In 2013, Arcon se va afla mai aproape de santierele din Bucuresti si de pietele sale din Sudul Europei, astfel compania mizeaza pe o crestere a afacerilor", sustin reprezentantii companiei.

Arcon exporta in state precum Grecia, Bulgaria, Ungaria, Cipru, Malta si in tarile arabe, iar nivelul livrarilor externe s-a plasat in 2012 la 3,6 milioane de euro.

Compania a finalizat procedura de achizitie a firmelor Corina Gealan si Amvic, business-uri conexe actualei baze de productie, de la omul de afaceri Marin Crutescu. Amvic este producator si distribuitor de cofraje termoizolante, iar Corina Gealan realizeaza tamplarie din PVC.

Compania a fost infiintata in 1994, la Sfantu Gheorghe, Covasna fiind controlata de antreprenorul Ioan Titeiu. Arcon numara in prezent circa 200 de angajati.

Principalii concurenti ai Arcon pe piata materialelor de constructii sunt AdePlast sau Austrotherm.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri