Producatorul de electricitate si caldura Vest Energo din Bucuresti vrea sa imprumute 16,5 milioane de euro, de la CEC Bank sau alte institutii de credit, pentru investitii si refinantarea unui credit mai vechi, a declarat pentru Mediafax actionarul majoritar al firmei, Constantin Bucur.
"Cu 10 milioane de euro vrem sa rascumparam un credit mai vechi, iar 6 milioane si ceva vrem sa-i investim in doua noi grupuri de productie de inalta eficienta, de 8,8 MW", a afirmat Bucur.

Bucur este si presedintele Consiliului de Administratie al firmei.

Vest Energo detine centrala de productie a energiei electrice si termice CET Militari din Capitala.

"Vrem sa producem gigacaloria mai ieftin", a mai spus Bucur.

Bucur controleaza 83,8% din capitalul firmei. Alti 19 actionari persoane fizice cumuleaza 16,18% din capital, iar diferenta de 0,01% apartine unui alt actionar.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri