Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize a inaugurat primul magazin Concept Store din Romania, un spatiu de 1.600 de metri patrati dedicat in special cumparaturilor de alimente.
Situat in imediata apropiere a pietei Gemeni de pe strada Vasile Lascar din Capitala, magazinul isi propune sa aduca la indemana clientilor produse din zeci de game diferite.



In magazin, clientii pot gasi raionul de fructe exotice si legume speciale care ofera printre altele rambutan, kumquats, mangustan (la sectiunea fructe) si rosii marmande, cartofi vitellote, rosii kumato si multe altele (in categoria de legume).



Mai mult decat atat, la raionul carmangerie sunt disponibile mai multe specialitati, printre care steak mistret, steak cerb sau de vita. In plus, la raionul de pescarie sunt regasite si specialitati internationale pe baza de peste precum sushi.

Concept Store-ul Mega Image reuneste in aceeasi locatie si o serie de parteneri precum Fru Fru, La Strada (inghetata), Al Melook (delicii orientale), Dopo Poco (pizza), Danone (iaurt cu mix de topping), Chateau Blanc (brutarie frantuzeasca), Livada cu ceai (ceai si cafea vrac), Ana Pan (prajituri proaspete) si Chocolat (biscuiti si macarons).



Magazinul Mega Image Piata Gemeni dispune si de o parcare subterana cu o capacitate de 100 de locuri.

In luna ianuarie a acestui an, Mega Image a mai deschis trei magazine, doua in Bucuresti, in centrul comercial City Mall si la Piata Floreasca, si unul in Otopeni, judetul Ilfov.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, cu o retea care cuprinde 197 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (136) si Shop&Go (61).

Sursa foto: Patrick Vrabie @ Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri