Dupa ce saptamani intregi au afirmat contrariul, oficialii lantului de restaurante fast-food Burger King au admis ca Silvercrest Foods, un procestor irlandez de carne de vita pe care il folosea in Marea Britanie, a inclus carne de cal in produsele pe care le furniza, scrie publicatia AdAge.
Desi la Silvercrest au fost gasite urme de carne de cal, produsele contaminate nu au ajuns in restaurante, au mai declarat reprezentantii Burger King. Lantul de restaurante a renuntat saptamana trecuta la serviciile Silvercrest ca o masura „voluntara si de precautie”.

“Testele ADN facute pe produse luate din restaurantele Burger King au iesit negative in privinta urmelor de ADN de carne de cal. Insa, patru mostre luate recente de la Silvercrest au aratat foarte mici cantitati de ADN ecvestru. Acest produs nu a fost niciodata vandut in restaurantele noastre”.

Burger King este cea mai recent afectata companie de un scandal care are loc in prezent in Marea Britanie si Irlanda in legatura cu bucati de carne de vita care contineau si carne de cal, acestea ajungand in lantul Tesco, dar si in alte magazine.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri