Retailerul Profi a numit-o pe Carmen Bokor in functia de director de resurse umane de la sfarsitul lunii ianuarie. Noua sefa de HR are experienta internationala, dobandita in Ungaria.
„Avem peste 4.000 de salariati in momentul de fata, iar numarul lor urmeaza sa treaca de 5.000 pana la sfarsitul anului, ceea ce face ca reteaua noastra sa fie unul dintre marii angajatori din Romania. Pana acum am pus accentul in principal pe extinderea lantului si vom continua in aceasta directie, dar a sosit si vremea sa acordam prioritate calitatii serviciilor noastre, abordand o noua politica de resurse umane” a declarat Pawel Musial, director general Profi Rom Food.

Carmen Bokor este absolventa a Scolii Superioare de Comert Exterior din Budapesta si a activat atat in Romania, cat si in Ungaria, in calitate de responsabil pentru recrutare, responsabil de resurse umane si apoi director de hipermarket.

Profi Rom Food este unul din principalele lanturi de retail alimentar din Romania, cu 150 de magazine in prezent si cu planuri pentru deschiderea altor 44 in cursul acestui an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri