TNT Romania, companie care ofera servicii logistice si de curierat express, a inaugurat un nou hub la Timisoara, in apropierea Aeroportului International Traian Vuia.
Noul hub express, cu un spatiu de depozitare de 1.200 mp, va procesa expedierile nationale sau internationale si va oferi operatiuni logistice.

Accesul transporturilor in zona de depozitare este facilitat si securizat in cadrul celor 22 de zone de andocare pentru autoutilitare, al celor 7 platforme destinate camioanelor retelei rutiere europene TNT Express, precum si pe platforma destinata exclusiv transporturilor aeriene. Expedierile care tranziteaza hub-ul TNT sunt procesate cu ajutorul benzilor de sortare si a aparatului cu raze X.

In cadrul noului hub express sunt rezervate spatii speciale pentru bunurile periculoase si pentru produsele de valoare. Ca operator de transporturi express, inclusiv pentru diverse categorii de bunuri cu regim special (vopseluri, parfumuri, solventi, etc), TNT poate asigura desfasurarea acestor expedieri in regim de curierat, aspect relevant din punct de vedere al eficientizarii proceselor logistice. Noul sediu din Timisoara are un rol coordonator la nivel regional.

Compania detine centre in toate marile orase din tara, iar din Bucuresti (Otopeni), Cluj si Timisoara efectueaza zboruri zilnice. Fiecare dintre aceste hub-uri asigura conexiuni regulate, aeriene (cu livrare in urmatoarea zi lucratoare) si rutiere (pentru livrari in conditii de eficienta a costurilor).

Cele trei aeronave TNT zboara zilnic spre Liege (Belgia), cel mai important Centru European Aerian de Sortare (in cadrul caruia se proceseaza peste 650 de zboruri saptamanale).

Zborul din Bucuresti este direct si este operat cu un avion Boeing 737-300. Aeronavele din Timisoara si Cluj au un zbor cu escala la Budapesta, fiind apoi descarcate la Liege.

TNT Romania are in prezent un numar de 330 de angajati. Compania a inregistrat in 2010 afaceri de 143,5 milioane lei (34 milioane euro).

TNT Express este unul dintre marii integratori in domeniul serviciilor de curierat express si logistica la nivel global. Compania livreaza zilnic aproape un milion de colete, documente si marfa in peste 200 de tari de pe glob. TNT Express ofera clientilor sai retele integrate, aeriene si rutiere, in Europa, China, America de Sud, Asia si Oceania, Orientul Mijlociu. Cifra de afaceri a companiei a fost de 7,2 miliarde de euro in 2011.

Sursa foto: TNT Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri