Compania producatoare de utilaje pentru extractie si constructii, Uztel Ploiesti, estimeaza, pentru acest an, o crestere cu 8% a cifrei de afaceri, ajungand la 97 de milioane de lei, fata de valoarea de anul trecut, de 89,2 milioane de lei.

Profitul estimat de companie atinge 3,6 milioane de lei, de apoape patru ori mai mult decat profitul realizat in 2005, de circa 977.000 de lei. Actionarii societatii au aprobat investitii de 1,5 milioane de lei, in 2006.

Anul trecut, compania Uztel a avut venituri de 128,4 milioane de lei. Compania are ca principal actionar, un consortiu format din firma americana Array Products Co. si Asociatia Salariatilor Uztel, care a cumparat de la stat, in noiembrie 2004, un pachet de actiuni reprezentand de 76,8% din capitalul social al Uztel.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri