Compania Total Post, care ofera servicii de corespondenta, a inregistrat anul trecut afaceri de peste 35 milioane lei, in crestere cu 300% fata de 2011.
Numarul de clienti a crescut cu 60% anul trecut, la peste 200 de companii. Printre acestia se numara UPC, BCR, CEC Bank, UniCredit Tiriac Bank, Apa Nova Bucuresti sau NextGen Communications.

“Anul 2012 a fost un an dificil avand in vedere conditiile de pe piata, volumul total al trimiterilor postale din Romania fiind estimat la nivelul celui din 2011, aproximativ 450 milioane de scrisori. Vorbim aici doar de scrisorile interne. Ne asteptam ca in acest an sa ajungem la o marja a profitului operational de 8-10%”, a precizat Dan Rosu, director de dezvoltare Total Post.

In 2012, Total Post a livrat 43 milioane scrisori, cu o crestere de peste patru ori fata de 2011 si se asteapta ca anul acesta sa ajunga la 55 milioane livrari. Aria de distribuire Total Post acopera intreaga tara la nivel de resedinte de judet, dar si anumite orase secundare si zone rurale.

Compania detine o cota de piata de 9-10%.

Total Post opereaza pe segmentul postei de scrisori, oferind serviciile aferente acestui sector: expedieri inregistrate si neinregistrate, servicii conexe traficului postal (tipar, servicii financiare).

Compania a fost fondata la sfarsitul anului 2009 si, in mai putin de 3 ani, a reusit sa formeze o echipa de peste 1.000 de angajati pentru activitatea curenta si 600 de colaboratori pentru proiectele punctuale, de anvergura.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri