DHL Express Romania lanseaza din martie un nou serviciu de import expres destinat persoanelor fizice si companiilor.
Serviciul DHL permite aducerea din intreaga lume de bunuri sau documente cu plata contravalorii transportului la destinatie, in Romania.

Serviciul este destinat celor care realizeaza importuri ocazionale si nu implica plati in avans sau semnarea unui contract cu DHL.

Preluarea documentelor sau coletelor se realizeaza din unul din cele 25 de centre de expedieri DHL situate in 22 de orase din intreaga tara.

Noul produs este disponibil cu ajutorul aplicatiei electronice DHL Import Express Online, care are rolul de a facilita procesul de import atat pentru destinatar cat si pentru expeditorul importurilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri