Operatorul de servicii logistice UPS extinde serviciul UPS Worldwide Expedited si in Romania, dedicat transportului aerian pentru expedieri internationale.
Aceasta extindere va ajuta clientii UPS din Romania sa trimita pachete oriunde in lume. “Serviciul de adreseaza in mod special clientilor din industria de retail, a bunurilor de larg consum, cei din industria producatoare si high-tech, datorita posibilitatii de a urmari pachetul trimis prin intermediul infrastructurii si echipei IT a UPS”, a declarat John Sutthoff, vice-presedintele UPS.

Prin triplarea numarului de teritorii deservite prin intermediul acestui serviciu, UPS livreaza in prezent pachetele clientilor in 2-5 zile lucratoare, in peste 220 de tari si teritorii.

UPS ofera transportul de colete si marfuri, facilitarea schimburilor comerciale internationale. UPS a intrat pe piata din Romania in 1990 prin intermediul contractorului de servicii autorizat Romtrans, iar din 2000 prin intermediul Trans Courier Service, o companie a Romtrans achizitionata de UPS in anul 2008.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri