Csaba Toth a fost numit director general al companiei de produse de patiserie Fornetti incepand cu luna martie.
La inceputul acestui an, Zoltan Panczel, cel care a condus Fornetti Romania timp de opt ani, a incetat din viata.

Csaba Toth (34 de ani) face parte din echipa Fornetti din anul 2011. Este absolvent al Facultatii de Drept si al unor cursuri postuniversitare in management.

Fornetti si-a cerut insolventa la finalul lui 2011. La accea data managementul companiei explica decizia prin faptul ca bancile nu au acceptat sa reesaloneze un imprumut pe care compania l-a facut pentru a realiza o investitie de 10 mil. euro in automatizarea fabricii din Timisoara.

Tabelul preliminar de creante al companiei arata ca firma avea datorii de circa 12 mil. euro.

Compania Fornetti este prezenta pe piata autohtona din anul 2001, in urmare a extinderii in tara a activitatii Fornetti kft, cu sediul la Kecskemet, Ungaria. Din anul 2002, producatorul de preparate de patiserie a deschis o fabrica la Timisoara, ce ocupa o suprafata de 12.000 mp.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri