KFC deschide joi un restaurant la Baia Mare, primul din acest oras si al 49-lea al retelei din Romania, a anuntat miercuri compania.
Noul restaurant KFC este situat in centrul comercial Gold Plaza si are o suprafata totala de 171 metri patrati.
Odata cu aceasta deschidere, KFC Romania a creat 25 de noi locuri de munca si estimeaza ca cifra de afaceri a restaurantului in primul an se va ridica la 700.000 de euro, se arata intr-un comunicat al companiei.

"Inaugurarea de la Baia Mare marcheaza restaurantul KFC cu numarul 49 din Romania si primul din Maramures. Deschiderea acestui restaurant face parte din strategia de extindere in Romania a KFC, iar in perioada urmatoare ne dorim sa continuam acest trend de crestere", a declarat,in comunicat, directorul de marketing al KFC, Monica Eftimie.

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, reteaua cuprinde 49 de restaurante atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.

De asemenea, KFC Romania opereaza si un restaurant la Chisinau, Republica Moldova.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri