Retailerul suedez de fashion H&M deschide joi un magazin in Baia Mare, in centrul comercial Gold Plaza, potrivit site-ului companiei.
Acesta este primul magazin al companiei din oras. H&M urmeaza sa mai deschida in aceasta primavara un magazin la Botosani, in Uvertura Mall, relateaza Mediafax.

Astfel, H&M va detine in Romania o retea de 24 de magazine, din care sapte in Bucuresti, doua la Cluj si cate unul in Arad, Ploiesti, Timisoara, Iasi, Suceava, Sibiu, Targu-Mures, Oradea, Craiova, Constanta, Braila si Bacau.

Vanzarile retailerului suedez in Romania s-au dublat in anul fiscal 2012, incheiat pe 30 noiembrie, la 635 milioane coroane suedeze (74 milioane euro), dupa deschiderea a 8 magazine in aceasta perioada pentru un total de 19 unitati.

Anul fiscal al H&M incepe pe 1 decembrie si se incheie pe 30 noiembrie. In perioada precedenta de raportare, compania a inregistrat in Romania vanzari de 311 milioane coroane suedeze.

H&M a fost fondat in Suedia 1947 si este listat la NASDAQ OMX Stockholm. H&M are peste 2.600 de magazine pe 47 de piete, inclusiv unitati deschise in sistem de franciza.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri