Directorul general executiv al Tarom, Christian Heinzmann, a renegociat in primele doua luni ale anului 12 contracte cu diversi furnizori ai companiei, obtinand discount-uri care scad costurile operatorului de transport aerian cu peste 1 milion de dolari anual, transmite Mediafax.
"Vom continua discutiile cu toti furnizorii nostri si speram ca toti vor intelege situatia in care ne aflam si ne vor acorda sprijinul necesar", a declarat Heinzmann, intr-un comunicat transmis de Tarom.

Conducerea companiei Tarom va renegocia in total mai mult de 40 de contracte cu furnizorii existenti, discutiile urmand sa aiba loc in urmatoarele luni.

Heinzmann, cetatean belgian cu o experienta de peste 25 de ani in industria aviatica, si-a inceput mandatul la Tarom in noiembrie 2012, cu un contract pe patru ani, avand functia de chief executive officer and accountable manager.

Seful Tarom a afirmat la finele lunii februarie ca au loc renegocieri cu toti furnizorii companiei, in numar de 30-40, unele contracte fiind "socante".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri