Ruxandra Bandila (foto), va prelua, incepand cu data de 1 aprilie 2013, functia de director de strategie si dezvoltare a operatiunilor grupului Lafarge in Romania, unul dintre cei mai importanti producatori de materiale de constructii de pe plan local.

„De pe acesta noua pozitie creata in cadrul Comitetului Executiv al Lafarge Romania voi contribui in mod activ la implementarea viziunii organizatiei, la dezvoltarea unei strategii de tara care sa vizeze performanta si valorificarea eficienta a resurselor locale, precum si respectarea angajamentelor fata de clienti, angajati, comunitati si actionari”, a declarat Ruxandra Bandila.

Inainte de a se alatura Lafarge Romania, Ruxandra Bandila a fost, timp de 6 ani, directorul de marketing si dezvoltare pentru PricewaterhouseCoopers Romania si Europa de Sud-Est (PwC). Ea a venit la PwC din functia de director executiv al Consiliului Investitorilor Straini (CIS), unde a contribuit activ la solutionarea problemelor mediului de afaceri. Anterior, a fost inalt functionar ONU, sef al departamentului social-economic in cadrul Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

In perioada 1996-1998, a fost directorul Proiectului de Reabilitare a Scolilor, in valoare de 130 milioane dolari, finantat de catre Banca Mondiala. In perioada 1991-1996, a lucrat in Franta, in cadrul mai multor proiecte derulate de Agentia Franceza de Energie si Protectia Mediului – ADEME.

Ruxandra Bandila obtinut titlul de doctor in Energetica la École des Mines de Paris in 1996. Este membru in boardul Centrului National de Dezvoltare Durabila si membru al European Association of Communications Directors.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri