Compania de consultanta si audit financiar Ernst & Young Romania va angaja 50 de tineri absolventi din intreaga tara in urmatoarele doua luni. Afla ce oameni cauta compania.
Candidatii pot aplica online.

Procesul de selectie va include atat interviuri cu managerii din fiecare departament, cat si o serie de teste specifice activitatii din linia de servicii pentru care candidatii aplica. In cadrul procesului de selectie, vor fi evaluate competentele lingvistice (limba engleza), abilitatile verbale si numerice, precum si cunostintele de specialitate.

Cei 50 de juniori care vor fi selectati in aceasta primavara isi vor incepe activitatea in septembrie, cand se vor alatura celor 500 angajati care fac parte din echipa Ernst & Young, in 5 birouri din tara si in Republica Moldova. Majoritatea tinerilor recrutati se vor alatura departamentului de Audit financiar, precum si departamentelor de Asistenta fiscala si juridica, Asistenta in tranzactii si Asistenta in afaceri.

Investitii in formarea angajatilor

Compania Ernst & Young investeste anual 3.000 euro in medie pentru formarea fiecarui angajat, ceea ce duce la obtinerea unor rezultate bune la examinari.

In sesiunea de examinare ACCA din decembrie 2012, cursantii Ernst & Young au ocupat locuri de varf in clasamentul national si, respectiv, locurile 7 si 11 in topul international al testarilor.

„Pentru Ernst & Young, campania de recrutare a juniorilor si a tinerilor absolventi reprezinta, in fiecare an, perioada de varf in care suntem prezenti in universitati, interactionam cu studentii in mediul academic si promovam parteneriate cu asociatiile studentesti. Suntem incantati sa incepem aceasta campanie de recrutare, intrucat investim pe termen lung in viitorul noii generatii de absolventi si identificam tineri ale caror abilitati si aspiratii profesionale si personale vor contribui la cresterea companiei si a comunitatii de business”, a declarat Alexandra Bebu, director resurse umane, Ernst & Young Romania.

Peste 1.000 de candidati au aplicat in campania de recrutare desfasurata in primavara anului trecut, dintre care 67 au fost selectati pentru a se alatura echipei Ernst & Young in Romania.

Ernst & Young este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 152.000 de angajati in 700 de birouri din 140 de tari si venituri de aproximativ 22.9 miliarde dolari in anul 2011. Compania are birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau.

Sursa foto: Freedigitalphotos.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri