Mark Hilton, directorul general al Yum!, grup care este format din lanturile de restaurant si patiserii KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery, Paul, Cinnabon si Hard Rock Café, afirma ca mananca in cadrul restaurantelor pe care le conduce de cel putin o data pe saptamana.
“Este o industrie perfecta! Nu exista, pana la urma, intr-un job, ceva mai placut decat oamenii si mancarea. O combinatie perfecta. Pe managerii mei ii sfatuiesc un lucru. Atunci cand intra intr-un restaurant, in loc sa se duca mai intai in bucatarie, ii invit sa se duca in restaurant, printre mese, si sa vorbeasca cu oamenii de acolo. Macar cu cativa, sa le «ia pulsul», sa afle ce ii multumeste si ce nu”, a declarat Hilton pentru wall-street.ro.

In prezent grupul Yum! este format din 49 de restaurante KFC in Romania si unul in Moldova, 25 Pizza Hut – dintre care 10 Pizza Hut Delivery (PHD), 8 Paul, 5 Cinnabon si un Hard Rock Café.

De asemenea, grupul are 2.800 de angajati, numarul acestora urmand sa creasca la circa 3.000, odata cu deschiderea a inca 10-12 restaurante/magazine in acest an.

De altfel, managerul companiei estimeaza ca va deschide patru restaurante Pizza Hut anul acesta, doua dintre ele fiind de tip Pizza Hut Delivery.

Vanzarile grupului s-au ridicat anul trecut la 60 mil. euro, in crestere cu 16% fata de 2011, iar pentru acest an Hilton mizeaza o crestere a veniturilor de cel putin 10%.

Afla mai multe despre Mark Hilton si planurile grupului pe care il conduce in articolul:
O portie de Crispy Strips cu seful KFC si Pizza Hut: Apreciez concurenta, imi place sa o bat!

Sursa foto: Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri