Compania de servicii medicale private Gral Medical cumpara policlinica Sanostar din Sibiu pentru 8.200 de euro, de la firma Genzen si Sorin Ovidiu Rotariu, informeaza Mediafax.
"Cesionarea tuturor partilor sociale, in numar de 64.200, se face la pretul de 8.200 euro, platibil in echivalent lei, la cursul BNR din ziua platii. Partile au convenit pretul cesiunii la 8.200 de euro, justificat de situatia financiara precara a societatii, contactul de credit incheiat cu Banca Transilvania in cuantum de 30.000 de euro si contractul de leasing financiar incheiat cu BT Medical Leasing IFN cu o valoare de 48.093 euro", se arata intr-o hotarare a actionarilor Sanostar din 22 februarie.

In urma cesiunii actiunilor, noi actionari ai Sanostar sunt Gral Medical - 10%, Robert Serban - 45% si Georgeta Serban - 45%. Gral Medical este detinuta tot de Robert si Georgeta Serban.

Potrivit datelor de pe site, Sanostar a fost infiintata in 2008 si ofera servicii de medicale de obstretica-ginecologie, endocrinologie, medicina interna, pediatrie, imagistica-ecografie, medicina muncii, dar si cursuri de puericultura si Lamaze.

In 2011, Sanostar a avut o cifra de afaceri de 515.493 lei si un profit net de 7.211 lei, dar si datorii de 368.480 lei, conform datelor de pe site-ul Ministerului Finantelor.

Gral Medical opereaza o retea formata din noua clinici, 11 laboratoare, doua centre de Imagistica Medicala si doua centre de radiologie dentara in Bucuresti. Compania urmeaza sa inaugureze in acest an un spital privat, dupa o investitie de 30 milioane euro.

Pentru 2012, Gral Medical isi bugetase o cifra de afaceri de 79 milioane lei (17,7 milioane euro), in crestere cu peste 23% fata de valoarea de 64 milioane lei inregistrata in 2011.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri