Daca reprezentati o companie care doreste sa produca diferite materiale tiparite (de la carti de vizita sau materialele de promovare, pana la ambalaje) sau sa achizitioneze obiecte si cadouri promotionale personalizate, puteti fi tentati sa cereti oferte exclusiv producatorilor, evitand contactarea resellerilor sau a brokerilor. Iar aceasta nu este alegerea cea mai fericita.
Desigur, veti gandi ca apeland direct la un producator, o fabrica, o tipografie, veti putea obtine cele mai mici preturi si termene de livrare. Veti acorda incredere totala anilor de experienta prezentati pe site-ul companiei, veti fi impresionati de o capacitate uriasa de productie, rulajul mare sau cifra de afaceri, certificatele expuse, modul in care isi exprima disponibilitatea etc. si veti considera, pe buna dreptate, ca ati dat lovitura. Insa toate acestea sunt posibile doar in teorie. In realitate, nu exista niciun producator sau tipografie care sa poata oferi aceste avantaje impreuna cu toata gama de produse sau de servicii de care aveti nevoie.

Fie ca doriti producerea unor materiale de promovare pentru propria companie, fie sunteti o agentie care reprezinta interesele unuia sau a mai multor clienti finali, puteti avea nevoie la un moment dat de materiale diferite, in tiraje de la cateva exemplare la cateva zeci de mii, realizate cu tehnologii diferite, pe care, cu greu le veti gasi intr-un singur loc. Sa presupunem, de exemplu, ca doriti organizarea unui eveniment corporate, care presupune producerea unor materiale diferite: tiparirea si trimiterea personalizata a invitatiilor, mapele de prezentare si continutul acestora (programul evenimentului, fise, pixuri, alte obiecte promotionale etc.), flyere, pliante, postere, bannere, roll-up-uri, tricouri personalizate etc. Timpul necesar pentru gasirea tuturor furnizorilor potriviti si negocierea cu fiecare dintre acestia a preturilor si conditiilor de livrare pot conduce la depasirea termenelor limita pe care le aveti la dispozitie. Iar scenariul se poate complica in cazul in care aveti nevoie de importarea unor produse din strainatate.

Pentru a putea obtine din partea unui producator preturi si termene scurte de livrare, in conditii de calitate ireprosabila, este nevoie de construirea unor relatii de incredere pe termen lung. Acestea presupun un efort considerabil din partea ambelor parti, o cercetare amanuntita a pietei, un istoric al comenzilor reciproc avantajos. Este greu de crezut ca veti putea obtine de la un producator pe care tocmai l-ati cunoscut cel mai mic pret si cea mai buna calitate, pentru un tiraj probabil destul de mic sau cu eventuale schimbari de ultim moment. Uneori, anumiti producatori de materiale promotionale sau tipografii subcontracteaza la randul lor anumite lucrari, fie din cauza tirajului prea mic sau prea mare, fie pentru ca lucrarea solicitata de dumneavoastra are un specific caruia nu-i pot raspunde, fie sunt pur si simplu foarte aglomerati in anumite perioade. In acest caz, va fi greu sa detineti un control asupra produsului finit, iar calitatea poate lasa de dorit.

Daca va aflati intr-o situatie asemanatoare celor prezentate mai sus, iata mai jos cateva argumente pentru a apela cu incredere la serviciile Tiparituri.ro si a obtine astfel cele mai bune solutii de tipar si imprimari promotionale:

• Echipa Tiparituri.ro este specialista in print management: furnizeaza intr-un singur loc toata gama de lucrari aferenta productiei tipografice, prin tipografia proprie sau cu ajutorul colaboratorilor.

• Compania pune la dispozitie o paleta de servicii unitare, ce asigura un flux continuu si eficient, oferind cele mai bune solutii de creatie, grafica, productia propriu-zisa si livrarea materialelor, usurand astfel activitatea partenerilor sai si ajutandu-i sa economiseasca resurse, timp si bani.

• Un broker precum Tiparituri.ro se afla la intersectia dintre furnizori, tipografii si clienti. Prin contractele deja incheiate, si pe baza unor relatii de incredere, consolidate in timp, compania obtine costuri corecte si termene avantajoase pentru orice tip de lucrare, in conditii de calitate ridicata.

• Tiparituri.ro cunoaste si intelege piata, ceea ce ii permite sa intermedieze cele mai avantajoase proiecte de tipar si materiale promotionale, bazandu-se pe experienta, pasiune, flexibilitate si intelegerea nevoilor specifice.

• O companie de brokeraj stie care sunt cele mai noi si mai eficiente echipamente de tiparit si ofera permanent solutii noi, adaptate nevoilor actuale ale pietei, optimizand in permanenta tehnicile folosite.

Tiparituri.ro acorda o atentie deosebita proiectelor si produselor care le sunt solicitate, indiferent de complexitatea sau cantitatea acestora, punand un mare accent pe calitatea ridicata si impactul deosebit pe care il genereaza, straduindu-se sa realizeze totodata o legatura rationala si emotionala care sa imbogateasca relatia cu fiecare client.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri