Un numar de 14 farmacii din toate sectoarele Capitalei vor avea program non-stop in perioada 1 -6 mai, altele vor functiona intre 8.00 si 21.00, iar majoritatea vor fi inchise fie de 1 mai, fie de Paste, potrivit informatiilor comunicate de Colegiul Farmacistilor Bucuresti (CFB).
Astfel, in sectorul 1, sunt trei farmacii care au program permanent. Este vorba despre Sensiblu Dorobanti 2 din str. Radu Beller nr. 6, Help Net 15 din Bd. Ion Mihalache nr. 92 si o alta pe str. Lt. Aviator Radu Beller nr. 3-7.

In sectorul 2 vor avea program non-stop cinci farmacii: SC Terapia Farm SRL din Sos. Stefan cel Mare nr. 8, bl.18 B, Farmacia Flora B-dul din Basarabia nr. 55, bl. M22, Farmacia Farmadex de pe Calea Mosilor nr. 280, bl. 20, Farmacia Farmadex de pe Soseaua Pantelimon nr. 291, bl. 9, si Help Net 4 din Sos. Mihai Bravu nr. 128, bl. D 24, parter.

In sectoarele 3, 4 si 5 va fi cate o singura farmacie cu program non-stop in perioada 1-6 mai, respectiv Sensiblu Titan 3 din Bd. Nicolae Grigorescu nr.20, bloc CA14, Help Net 14 din Bd. Unirii nr. 27 si Help Net 16 din Calea 13 Septembrie nr.126, bl. P34.

In sectorul 6 sunt trei farmacii cu program permanent in perioada mentionata: Sensiblu Militari 1 de pe Bd. Iuliu Maniu nr. 67, Sensiblu Dr. Taberei 5 Orizont de pe Bd. Drumul Taberei nr. 18 si Help Net 46 din Drumul Taberei nr. 44, Complex comercial A7.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri