Dedeman, cel mai mare retailer D-I-Y din Romania, cu afaceri de peste 500 de milioane de euro in 2012, deschide vineri, 17 mai, magazinul din Galati, primul din planul de investitii pe anul 2013.

Odata cu investitia de la Galati, a carei valoare se ridica la 15 milioane de euro, Dedeman ajunge la o retea nationala de 31 de unitati.

Amplasat pe Strada Combinatului, nr.9, magazinul are o suprafata construita de circa 16.000 mp, incluzand o sera complet automatizata.

Totodata, pentru un acces cat mai facil pentru toti clientii, magazinul dispune de o parcare proprie, cu 400 de locuri.

“Astazi, cand oameni, companii si tari se confrunta cu dificultati economice, finalizarea acestei investitii inseamna pentru echipa noastra o satisfactie si mai mare. Acest nou magazin deschis ne demonstreaza ca, daca planifici cu atentie, gestionezi optim resursele si te adaptezi permanent la nevoile reale ale clientilor, orice este posibil de realizat”, Dragos Paval – presedinte si fondator Dedeman.

Echipa magazinului din Galati numara peste 200 de angajati, competenti si bine pregatiti. Astfel, clientii nostri au oricand acces la sfaturi si consiliere specializata pentru a a lua decizii informate si a achizitiona produsele dorite la cel mai bun raport calitate-pret.

Va inaugura cinci noi magazine in acest an

Pentru anul in curs, Dedeman vizeaza deschiderea a 4-5 magazine, urmatorul pe lista fiind cel de la Miercurea Ciuc, ce urmeaza a fi inaugurat in aceasta vara.

Gratie extinderii retelei precum si a consolidarii investitiilor deja existente, compania Dedeman urmareste cresterea cifrei de afaceri cu 8% fata de anul 2012, cand valoarea inregistrata a fost de 540 de milioane de euro.

Principalii concurenti ai Dedeman pe piata de retail D-I-Y sunt Bricostore, Praktiker, Ambient sau Baumax.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri