ABB utilizeaza in cadrul productiei sale de automatizari produse si componente de joasa tensiune provenind de la furnizori romani, valoarea produselor si serviciilor pe care ABB le-a procurat de pe piata romaneasca in anul 2005 ridicandu-se la peste 22 milioane de dolari.

Romania a devenit o importanta piata furnizoare pentru ABB. In acest sens, a avut loc recent la sediul ABB din Bucuresti intalnirea internationala a specialistilor pe probleme de aprovizionare, intalnire la care au participat reprezentanti ABB din Romania, Suedia, Franta si Germania. Evenimentul si-a propus sa fie atat un schimb de experienta intre participanti in domeniul aprovizionarii in Romania, dar si in alte tari cu costuri reduse, cat si o oportunitate de imbunatatire a business-ului.

"Romania reprezinta o piata importanta pentru ABB in domeniul automatizarilor. Produsele ABB de ultima ora pot imbunatati in mod semnificativ eficienta si productivitatea companiilor locale, in sensul micsorarii costurilor de intretinere si a consumului de energie. Dar scopul ABB nu este doar acela de a vinde produse pe piata romaneasca, ci si de a implica in acelasi timp companiile romanesti, procurand pe cat posibil produse si servicii de la furnizori locali", a declarat, citat de Rompres, Uwe Tschirner, director executiv al diviziei Tehnologii pentru Automatizari de la ABB Romania.

ABB este lider in tehnologiile pentru energie electrica si automatizari care permit clientilor din domeniul utilitatilor si industriei sa isi imbunatateasca performantele, diminuand impactul asupra mediului inconjurator. ABB are in jur de 105.000 de angajati in aproximativ 100 de tari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri