Compania de curierat intern Cargus International va investi in acest an patru milioane de euro, din care 3,2 milioane de euro in reinnoirea flotei, si a lansat un nou logo, urmand ca acesta sa fie folosit pe toate vehiculele si produsele Cargus pana la finele acestui an.
"Din punct de vedere vizual, noul logo Cargus exprima procesul rapid de evolutie prin care compania a trecut in ultimele luni. Am ales sa pastram «alergatorul» pentru ca a reprezentat valorile Cargus din 2004, insa o actualizare era necesara, pentru a simboliza evolutia noastra", a declarat directorul comercial al Cargus, Nadia Homoc.

Directorul general al companiei, Gian Sharp, spune ca schimbarile efectuate de companie sunt necesare pentru o crestere sustinuta, peste cea a pietei de curierat intern.

"Suntem martorii unei cresteri impresionante a pietei de curierat, in special multumita evolutiei comertului electronic, si vrem sa ne asiguram ca profitam de acest moment", a spus Sharp.

Pe langa cele 3,2 milioane de euro investite in flota de vehicule a companiei, alte 500.000 de euro au fost utilizate pentru imbunatatirea infrastructurii IT si a aplicatiilor software de comunicare.

Recent, compania a anuntat ca finalizat procesul de preluare a afacerii si bazei de clienti ale TCE Logistica, parte a grupului RTC, controlat de omul de afaceri Octavian Radu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri