Posta Romana a castigat licitatia organizata de Ministerul Justitiei pentru servicii de prezentare, prelucrare si expediere a actelor de procedura pentru instantele judecatoresti, contract estimat de institutie la 37,5 milioane de lei, fara TVA, au declarat pentru Mediafax surse din companie.
Alaturi de Posta Romana, la licitatie s-a mai inscris si Postmaster SRL Bucuresti, companie controlata de operatorul national de servicii postale din Austria, Austrian Post Group, potrivit datelor publicate pe www.e-licitatie.ro.

Aceste servicii au fost asigurate si pana acum de Posta Romana.

Potrivit caietului de sarcini, contractul va avea o durata de 12 luni.

Autoritatea contractanta a estimat ca numarul trimiterilor de acte de procedura va atinge 15 milioane pe intreaga perioada de derulare a contractului.

Posta Romana este cel mai mare operator de profil si dispune de o retea teritoriala de aproximativ 7.100 de oficii postale.

Actionarii operatorului sunt Ministerul Comunicatiilor, cu o participatie de 75%, si Fondul Proprietatea, care detine 25% din capital.

In 2011, cifra de afaceri a CNPR a scazut cu 8,7%, la 1,26 miliarde de lei, in timp ce pierderile au urcat cu 50%, la 182,9 milioane de lei, conform datelor Ministerului Finantelor Publice.

Operatorul national postal va fi privatizat in acest an, ofertele urmand sa fie deschise la 28 mai.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri