“Pentru parcurgerea procedurii de precalificare, potentialii cumparatori vor depune la sediul MT – Registratura Generala, intrarea G, in plic sigilat, Documentele de Participare precizate in Sectiunea C a Dosarului de Prezentare, cel mai tarziu pana in data de 23.05.2013, ora 13:00 , acest termen fiind termen de decadere”, potrivit CFR Marfa.

Deschiderea plicurilor cu Documentele de Participare se va face în data de 23.05.2013, ora 14:00 la sediul MT.

Criteriile de precalificare constau in experienta relevanta in domeniul transportului de marfa si capabilitati operationale; capabilitati financiare care sa demonstreze posibilitatea preluarii si dezvoltarii afacerii.

Citeste si:

Pretul de oferta (pretul de pornire a licitatiei) este de 797.058.000 Lei pentru intregul pachet de actiuni scos la vanzare („Actiunile de Vanzare“). Oferta de vanzare este valabila 180 de zile de la data publicarii, cu posibilitatea de a fi prelungita, conform prevederilor art. 7 din Legea nr. 137/2002, cu modificarile si completarile ulterioare.

Plata pretului actiunilor de vanzare se va face intr-o singura transa prin transfer bancar la data finalizarii tranzactiei, definita potrivit proiectului de contract de vanzare - cumparare de actiuni.

Niciunul dintre cei trei investitori care au depus documentatia de participare (compania americana OmniTRAX, Grup Feroviar Roman (GFR) si asocierea dintre Transferoviar Grup si Donau-Finanz GmbH & Co KG Austria) nu s-a precalificat pentru etapa urmatoare in cadrul procesului de privatizare a CFR Marfa, in urma verificarii si analizarii documentelor, procesul urmand sa fie reluat.

Ce spune reprezentantul FMI despre esecul de la CFR Marfa

Ce spune reprezentantul FMI despre esecul de la CFR Marfa