Vanzarile grupului farmaceutic ungar Egis in Romania au crescut cu 8% in primul semestru al anului fiscal 2012/2013 fata de perioada similara din anul anterior, la 9,2 milioane euro, evolutie bazata pe lansarile de produse noi, relateaza Mediafax.
In lei, cresterea a fost de 10%, se arata intr-un raport al grupului ungar. In primul semestru al anului fiscal 2011/2012 vanzarile Egis pe piata romaneasca s-au situat la 8,54 milioane euro.

Aceste rezultate au plasat piata locala pe locul al doilea in Europa de Est la nivelul grupului Egis, dupa Polonia si inaintea Cehiei.

In perioada ianuarie-martie (al doilea trimestru al anului fiscal 2012/2013), vanzarile Egis in Romania au fost de 4,7 milioane euro, cu 8% mai mari decat in intervalul similar al anului precedent. Potrivit calculelor Egis, pentru trimestrul al doilea compania trebuie sa plateasca o taxa clawback de 98 milioane forinti (337.000 euro).

La nivel de grup, Egis a raportat, in intervalul octombrie 2012-martie 2013, vanzari de 65,76 miliarde forinti (226 milioane euro), cu 3% mai mari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri