Salterra, companie specializata in produse dedicate somnului, a deschis primul showroom din Romania, in urma unei investitii care s-a ridicat la 40.000 de euro. Evenimentul vine la numai doua luni dupa intrarea companiei pe piata de profil locala, prin intermediul site-ului Salterra.ro.

Showroom-ul Salterra este amplasat in centrul Capitalei si are o suprafata totala de 115 metri patrati. Colectia din magazin cuprinde 4 marci ale grupului Pikolin.

“Urmatorul oras unde ne dorim sa existe un magazin cu produsele Salterra este Brasov, iar acest obiectiv vrem sa-l indeplinim in anul urmator. Pe masura dezvoltarii afacerii pe plan local, toate orasele mari din tara pot reprezenta locatii viitoare pentru magazinele Salterra”, a declarat Marcela Moss, director general Salterra.

Vanzarile ce vor fi inregistrate de showroom-ul Salterra din Bucuresti vor contribui la realizarea obiectivelor fixate de companie pentru primul an de functionare in Romania, de a obtine o valoare a cifrei de afaceri de 500.000 de euro si un volum de vanzari de aproximativ 4.500 de produse.

Magazinul Salterra din Bucuresti se afla in cladirea America House din Piata Victoriei.

Principalul concurent pe piata de saltele din Romania este Dormeo.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri