Conducerea Tiriac Holdings va fi preluata de Leonard Leca (foto), in prezent director financiar, dupa ce Petru Vaduva a renuntat la pozitia de CEO la 1 iunie, acesta fiind numit director general la Transgaz Medias, scrie Mediafax.
Petru Vaduva a coordonat timp de aproape patru ani grupul Tiriac din functia de CEO, avand ca obiectiv principal dezvoltarea si implementarea unei noi strategii de business in scopul eficientizarii activitatilor.

"Ma bucur ca, alaturi de domnul Ion Tiriac si domnul Ion Alexandru Tiriac, am reusit sa restructuram si sa stabilizam business-ul in acest context economic dificil. Acum consider ca este momentul sa predau stafeta pentru urmatoarea etapa de evolutie a grupului", a afirmat Vaduva.

El a fost numit director general la Transgaz Medias, la doua luni dupa ce a fost ales in Consiliul de Administratie al transportatorului national de gaze naturale. De altfel, intentia privind numirea lui Vaduva in functia de director general al Transgaz a fost anuntata inca de la finele lunii aprilie de ministrul delegat pentru energie Constantin Nita.

Tiriac Holdings reuneste peste 40 de companii private autohtone, activand in domenii precum auto, imobiliare, servicii financiare, leasing, transport aerian si energie. Pe langa acestea, grupul desfasoara activitati in cateva domenii conexe - servicii de paza si protectie, property management si servicii de media.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri