Companiile care adopta noul model EVP si creeaza politici HR dedicate sunt mai atractive pentru viitorii angajati si beneficiaza de mai mult engagement si implicare din partea celor existenti, crede Sorin Faur, HR Coordinator for Balkans in cadrul BDO Outsourcing Services.
.

Sorin Faur va participa miercuri, 12 iunie, la Conferinta HR 2.0: Angajatii in noua economie, organizata de wall-street.ro, care va avea loc la Howard Johnson.

Acesta va explica in cadrul evenimentului cum reuseste conceptul Employee Value Proposition (EVP) sa defineasca profund relatia dintre angajator si angajat dandu-i adancime si perspectiva, dincolo de conceptele mai traditionale si cunoscute de compensatii si beneficii, aducand in discutie aspecte ce tin de climat, relatie, organizatie ca intreg, prestigiu sau cultura inovativa.

"Studiile arata ca acele companii care adopta noul model EVP si creeaza politici HR dedicate sunt mai atractive pentru viitorii angajati si beneficiaza de mai mult engagement si implicare din partea celor existenti", spune Faur.

In acest context, el isi propune sa raspunda unor intrebari precum “Ce este EVP?”, “Cine si de ce are nevoie de EVP”, “Care sunt atributele definitorii”, “Cum se implementeaza si cu ce beneficii?”.

Sorin are o experienta de peste 14 ani in domeniul consultantei in resurse umane.

Recent, el a absolvit si programul de Executive MBA, in cadrul Universitatii din Viena (Wirtschaftsuniversitat Wien / Vienna University of Economics and Business Administration).

Sorin lucreaza la BDO incepand cu anul 2008 in calitate de HR Director pentru activitatile companiei din Romania si este in acelasi timp HR Coordinator for Balkans, raspunzand in planul functiunii de HR de 11 tari din regiune.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri