Compania PPD Romania, unul dintre cei mai importanti distribuitori de bauturi alcoolice premium de pe plan local, are un nou brand in portofoliu- vinurile romanesti Alira.
Astfel, cinci dintre vinurile premium Alira, produse de WineRo, vor fi distribuite la nivel national in locatiile on si off trade ale PPD Romania.

Cu o investitie de peste 7 milioane de euro, compania WineRo a inceput in 2010 distributia primului sau vin Alira Merlot 2009, iar in prezent in gama sunt si Feteasca Neagra (soi romanesc), Merlot, Cabernet Sauvignon si Rose.

Compania WineRo s-a infiintat in 2006, an in care a achizitionat 80 de ha de teren la Aliman, judetul Constanta.

Prezenta pe piata din Romania din 2007 si parte a companiei Photos Photiades Distributors, PPD Romania este partener al producatorului de bauturi spirtoase, Diageo, dar si cu al grupului Campari.

In portofoliul de bauturi al PPD sunt incluse bauturi ca Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Baileys, sampania Lanson, Campari, Aperol, Wild Turkey, Cinzano, SKYY Vodka, precum si propriul brand de vodka, Tazovsky Vodka.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri