Grupul rus Gazprom vrea sa extinda reteaua de benzinarii din Romania de la zece unitati in prezent la 120 de statii la sfarsitul anului 2015, in urma unei investitii totale de peste 150 milioane euro, a declarat directorul general al Gazprom Neft, Kirill Kravchenko, potrivit Mediafax.
Potrivit lui Kravchenko, cele mai multe dintre benzinariile pe care Gazprom le va deschide in Romania vor fi proiecte greenfield.
Compania a inaugurat vineri doua benzinarii pe Autostrada A1, in judetul Dambovita.

Prezent la inaugurare, secretarul de stat in Ministerul Economiei, Mihai Albulescu, a vorbit despre "o minune a Gazpromului", mentionand ca Romania este a doua tara de pe continentul european, dupa Serbia, in care grupul rus Gazprom are benzinarii.

Albulescu a mai spus ca Romania este un partener serios pentru orice investitor care creeaza locuri de munca si face investitii in sectorul de upstream si downstream.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri