TNT Romania, companie care ofera servicii logistice si de curierat express, livrand zilnic un milion de expedieri, ofera garantii complete pentru livrarea expedierilor nationale in ziua imediat urmatoare preluarii, in peste 12.300 de localitati din Romania.
Eventualele intarzieri sau erori sunt monitorizate de TNT, clientii sunt anuntati, astfel transporturile respective fiind gratuite, nefiind necesare reclamatii. Acoperirea nationala asigurata pentru livrarile in urmatoarea zi este unica pe piata locala.

“Oferta noastra vine ca un raspuns fata de solicitarile si asteptarile companiilor locale, dar si ale clientilor finali. Cei care apeleaza la firmele de curierat se asteapta la un serviciu rapid. Suntem in masura sa garantam livrarea a doua zi. Pentru companii, este vorba de efectul cuantificabil in bani al pierderii unor clienti din cauza incertitudinii privind momentul livrarii unor produse. De asemenea, decalarea incasarilor ramburs, in urma unor livrari intarziate, are cu siguranta un impact negativ asupra fluxului financiar al oricarei companii, cu atat mai mult in cazul micilor magazine online”, a declarat Bogdan Dragotoiu, Sales & Marketing Manager TNT Romania.

Indicatorul procentual de performanta in ceea ce priveste livrarile la timp asigurate de TNT in Romania depaseste 99.3%.

Numarul de clienti care utilizeaza solutiile nationale a crescut in acest an cu 11%, comparativ cu perioada anterioara. De asemenea, oferta companiei a fost completata de noi solutii si variante cu valoare adaugata, disponibile in cazul transporturilor B2B si B2C, inclusiv instrumente electronice adaptabile comertului online, pre-alert SMS pentru destinatari, mesaje de notificare cu sumele virate pentru platile ramburs, etc.
O buna reputatie in fata partenerilor poate facilita castigarea si loializarea acestora, constituind diferentiatorul decisiv in castigarea de cota de piata.

TNT Express este unul dintre marii integratori in domeniul serviciilor de curierat express si logistica la nivel global. Compania livreaza zilnic aproape 1 milion colete, documente si marfa in peste 200 de tari de pe glob. TNT Express ofera clientilor sai retele integrate, aeriene si rutiere, in Europa, China, America de Sud, Asia si Oceania, Orientul Mijlociu. Cifra de afaceri a companiei a fost de 7.3 miliarde de euro in 2012.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri