Incepand cu 1 septembrie 2013, Costin Borc (foto) va deveni noul CEO al Lafarge Romania, coordonand astfel toate operatiunile locale ale grupului, dupa ce in perioada 2008 - 2013 a condus operatiunile Lafarge in Serbia.
El are o ampla experienta profesionala internationala, lucrand pana acum in Statele Unite, Romania, Franta si Serbia.

Costin Borc o va inlocui la conducerea subsidiarei Lafarge din Romania pe Sonia Artinian, numita recent in functia de Director General Adjunct Organizare si Resurse Umane la nivelul Grupului, dupa 2 ani in care s-a aflat la conducerea operatiunilor locale ale celui mai mare producator de materiale de constructii la nivel mondial.

Noul CEO si-a inceput activitatea in cadrul Grupului Lafarge in Statele Unite ale Americii, dupa care a condus timp de 4 ani activitatea de agregate si betoane din Romania. La 1 aprilie 2006, Costin Borc era avansat in conducerea grupului, parasind atunci Romania pentru functia de Director Regional de Dezvoltare si Strategie pe activitatea de ciment.

”Preiau conducerea unei companii care a avut rezultate foarte bune in ultimii ani si imi doresc sa mentin evolutia pozitiva a Lafarge Romania si pe viitor, pe o piata cu un potential important de dezvoltare, in special in zona infrastructurii, dar conditionata atat de efectele crizei, cat si de absorbtia fondurilor europene", a spus viitorul CEO al companiei.

Costin Borc detine un doctorat in Economie - specializarea Macro-economie de la Universitatea din Wisconsin, Madison si este absolvent al Institutului Politehnic din Bucuresti, cu specializarea in Energetica.

Lafarge este prezent in Romania pe segmentul cimentului, cu ponderea cea mai mare in vanzari, dar si al betoanelor si agregatelor.

Pe piata locala, principalii concurenti ai Lafarge sunt Carpatcement (detinut de grupul Heidelbergcement din Germania) si Holcim (Elvetia).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri