Compania de resurse umane Adecco Romania a raportat anul trecut o cifra de afaceri de 41,12 milioane de euro, in crestere de la 36,7 milioane de euro in anul 2011, si un profit de 920.000 de euro, potrivit datelor proprii.
“Secretul cresterii sta in primul rand in oameni. (...) In al doilea rand, ne-am sprijinit pe servicii adaptate si updatate. Suntem atenti la nevoile pietei, avem o abordare aplicata pe schimbarea comportamentului consumatorului, care devine din ce in cei mai pretentios, mai focusat pe detalii, mai selectiv in privinta a ceea ce lasa sa treaca de filtrul primei impresii” spune Florin Godean, country manager Adecco.

Potrivit acestuia, in cadrul companiei Adecco, Adecco Romania se afla pe locul doi pe Europa de Est, Africa de Nord i Orientul Mijlociu. Surprinzator, piata fortei de munca din Romania fiind mai activa si "intr-o permanenta evolutie".

Adecco, companie care activeaza in Romania prin Adecco Romania si Adecco Resurse Umane, face parte din grupul cu acelasi nume, cu 33.000 de angajati si 5.500 de birouri in peste 60 de tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri