In aceasta vara, Nespresso, liderul mondial al pietei de cafea incapsulata premium, propune pasionatilor de cafea editia limitata Crealto, lansata in cadrul gamei Nespresso Grand Cru. Crealto este o cafea unica, nascuta din intalnirea fructuoasa a doua domenii de expertiza diferite: cafeaua si gastronomia de lux, ambele sub semnul cautarii perfectiunii. Noua editie se adreseaza tuturor clientilor profesionisti Nespresso, in special restaurantelor, hotelurilor, cafenelelor, dar si companiilor.
Pentru Crealto, specialistul Nespresso Alexis Rodriquez s-a inspirat din tehnicile lui Mauro Colagreco, chef recompensat cu stele Michelin, de a praji alimentele perioade lungi de timp la temperaturi scazute. Aducand laolalta creativitatea ambelor domenii, Crealto dezvaluie o aroma completa si de lunga durata, obtinuta ca urmare a unei metode Nespresso de prajire de durata.

Cu o intensitate de 8 pe o scara de la 1 la 10, obtinuta integral din cafea Arabica de cea mai buna calitate, caracterul unic al Crealto permite cunoscatorilor sa-i aprecieze aroma bogata. Durata lunga de prajire ii armonizeaza toate notele si le face sa persiste in timp.
Crealto se savureaza cel mai bine ca espresso (40 ml), dar se potriveste excelent si retetelor cu lapte. Adaugand un strop de lapte in Crealto se vor elibera arome subtile de alune, iar pentru cei care prefera cappuccino, note de nuci uscate.

In cadrul Nespresso cautam permanent modalitati creative de a-i surprinde pe iubitorii cafelei prin inovatii care sa dezvaluie noi experiente senzoriale”, sustine Alexis Rodriguez, specialist Nestlé Nespresso S.A in cafea verde. “Am colaborat timp indelungat cu chef-i de talie mondiala, deoarece exista sinergii multiple intre Nespresso si gastronomia de varf. Spiritul creativ si tehnicile sale gastronomice pline de inventivitate ne-au inspirat pentru a obtine gustul unic al Crealto.

Tehnica prajirii indelungate
Utilizarea inovatoare a ingredientelor de catre Mauro Colagreco si tehnica sa de prajire indelungata la temperatura scazuta l-au inspirat pe Alexis Rodriguez sa creeze un blend din soiuri de Arabica din America de Sud si Centrala, la care a adaugat Arabica din Indonezia, varietati de cafea care se preteaza la o tehnica de prajire de lunga durata fara a se arde.

Caracterul unic al Crealto se obtine prin prajirea boabelor de cafea la o temperatura scazuta pentru o perioada de timp de trei ori mai mare decat media pentru sortimentele obisnuite Nespresso. Ca si in cazul gatitului, procesul meticulous si indelungat permite eliberarea tuturor aromelor, iar imbinarea lor armonioasa conduce in final la notele complete si la un gust care se savureaza pentru mult timp.

Denumirea de Crealto provine din combinarea termenilor “Createur” si “Alto”, cel din urma cu referinta la alta cucina (gastronomie de inalta clasa).
Sigilata in capsule de culoare alba cu linii fine maronii, ce amintesc de modul in care bucatarii de clasa decoreaza platourile pe care isi expun creatiile, Crealto isi reflecta caracterul rafinat si prin intermediul ambalajului. Crealto va fi disponibila in aceasta vara in intreaga lume, pentru o perioada limitata.

MAURO COLAGRECO
O stea in plina ascensiune a gastronomiei, Mauro Colagreco (de origine italiano-argentiniana) se remarca printr-o creativitate iesita din comun in modul de utilizare a ingredientelor. A obtinut cea de-a doua stea Michelin in 2012, pentru stilul modern si inovator de a gati in restaurantul sau Mirazur din Menton, de pe Coasta de Azur.

ALEXIS RODRIGUEZ
Specialist in cafea verde in cadrul Nespresso, Alexis Rodriguez calatoreste in intreaga lume si viziteaza plantatii renumite pentru calitatea cafelei. Experienta si pasiunea sa au ajutat la crearea selectiei bogate de Grand Crus Nespresso.

Crealto si gama Nespresso Grand Cru, in centrele World Class Romania
Recent, Brands International, distribuitorul exclusiv al marcii Nespresso in Romania, a incheiat un parteneriat cu centrele de fitness World Class Romania, prin care se doreste promovarea unui stil de viata plin de energie, sustinut de aroma celor 8 capsule Nespresso Grand Cru si in special de editia limitata Crealto. Astfel, Brands International va fi partener la toate evenimentele Fitness Breakfast de anul acesta organizate de World Class Romania, in toate cele 8 locatii din Bucuresti si Cluj Napoca, unde membrii clubului pot savura o cafea Nespresso la micul dejun.


Pentru a comanda aparate Nespresso si capsule Grand Cru, contactati 0743.009.437, email: office@brandsinternational.ro.

Despre Nestlé Nespresso SA
Nestlé Nespresso SA este un pionier si un nume de referinta in domeniul cafelei portionate premium. Avand sediul central in Lausanne, Elvetia, Nespresso isi desfasoara activitatea in 60 de tari si are peste 8.000 de angajati. In 2012, compania a operat o retea globala formata din peste 300 de magazine exclusive.

Compania Brands International, infiintata in 2003, este importatorul si distribuitorul EXCLUSIV in Romania al marcilor de renume international Nespresso (divizia Out-of-Home: Office si HORECA), Habanos, S.T. Dupont, Arturo Fuente si multe altele. De asemenea, Brands International detine lantul de magazine El Unico si La Casa del Habano.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri