Compania Post Master, cu activitati in domeniul marketingului direct, are incepand cu luna iulie un nou director de operatiuni, in persoana lui , Rezso Koszegi.
Rezso Koszegi are o experienta profesionala de peste 20 de ani in industria de profil, dintre care 10 petrecuti in pozitii de management in cadrul TNT Express, unul dintre cei mai importanti jucatori internationali de curierat si logistica activi in Romania.

Consolidarea echipei de management este in concordanta cu strategia Austrian Post de intarire a pozitiei unice si extinse in Romania si in Europa Centrala si de Est, precum si cu viziunea de a deveni principala alternativa in domeniul postal din regiune, oferind servicii noi si incomparabile.

PostMaster a livrat peste 420 de milioane de unitati de corespondenta in 2012 si a raportat vanzari de 11 milioane de euro, in crestere cu 10% fata de 2011.

"Rezso va avea un rol strategic, coordonand activitatea operationala pentru dezvoltarea continua a serviciilor postale cu obiectivul de a contribui la securizarea pozitiei noastre de lider al serviciilor postale private din Romania”, a declarat Mihai Preotescu, managing director PostMaster.

Rezso Koszegi a absolvit Universitatea Politehnica din Timisoara, continuandu-si apoi studiile in Marea Britanie, la Warwick Business School. In perioada 2005 – 2007, Rezso si-a completat formarea profesionala cu stagii in Ungaria si Slovenia.

PostMaster, membra a Austrian Post Group este cel mai mare furnizor de servicii postale private din Romania. Compania este activa in distributia de coresponenta adresata (documente) si neadresata(materiale publicitare). De asemenea, PostMaster funizeaza servicii de management al bazelor de date, geomarketing si sampling.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri