Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national, inaugureaza un nou magazin LEM’S, in Radauti, investitia ridicandu-se la 1,7 mil. lei.
In prima jumatate a anului au fost deschise sapte magazine LEM’S in orase mari precum Constanta, Pitesti sau Sighetu Marmatiei.

Magazinul LEM’S din Radauti se intinde pe o suprafata de 1.000 mp. Cu acest spatiu comercial deschis, reteaua LEM’S are o suprafata totala de retail, la nivelul intregii tari, de peste 65.000 de mp.

”Magazinul de la Radauti este ce-l de-al 8-lea magazin deschis anul acesta, urmand ca pana la sfarsitul anului sa deschidem alte sapte unitati. Toate unitatile deschise anul acesta au peste 800 mp, majoritatea fiind localizate in centre comerciale noi. Avem nevoie de spatii tot mai mari datorita diversificarii gamei de produse”, declara Adrian Rizea, director comercial al retelei.

Atat in fabrica Lemet cat si in reteaua LEM’S lucreaza peste 1.350 de angajati.

Fabrica Lemet din Campina a fost infiintata in 1991, in prezent halele de productie acoperind o suprafata de peste 35.000 mp. Capacitatea actuala de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1,2 mil. metri patrati de PAL pe an, pe poarta fabricii iesind anual peste 360.000 de module de mobila.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri