Politistii de la Transporturi au efectuat, in ultima saptamana, mai multe controale in vagoanele restaurant din trenuri, unde au descoperit marfa fara acte. Acestia au dat 174 de amenzi si au confiscat mai multe bunuri, scrie Adevarul.
Echipele de control au verificat toate vagoanele tip bord restaurant, bistro si express, pe toate magistralele de cale ferata.

In urma controalelor au depistat sase infractiuni si au dat 174 de amenzi, dintre care 40 pentru activitati comerciale ilicite, in valoare totala de 35.390 de lei. De asemenea, au fost confiscate 3.060 de tigarete, produse alimentare, bauturi racoritoare si telefoane mobile, in valoare totala de 2.790 de lei.

Politistii Sectiei Regionale de Politie Transporturi Brasov - Biroul Investigarea Fraudelor au facut, luni, un control la vagonul restaurant aflat in compunerea unui tren de persoane, intre statiile Brasov si Sighisoara. In urma verificarilor incrucisate privind marfa detinuta in gestiune, banii rezultati din vanzari si banii inscrisi pe nota de plata ospatar, asupra gestionarului au fost gasiti 679,53 de lei, suma fiind plus in gestiune.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri