Posta Romana va furniza Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, in urmatorii patru ani, servicii de curierat pentru livrarea permiselor de conducere si a certificatelor de inmatriculare a vehiculelor la domiciliul solicitantilor, contractul fiind de 32,1 milioane lei.
Valoarea contractului include TVA.
Contractul a fost atribuit prin licitatie in prima parte a lunii iunie, iar Posta Romana a fost singurul ofertant in cadrul procedurii de atibuire, conform datelor publicate de www.e-licitatie.ro, scrie Mediafax.

Conform caietului de sarcini, operatorul postal national va livra minim cinci milioane de plicuri pe perioada contractului.

Posta a mai castigat un contract pentru transportul permiselor si certificatelor in 2009, pentru 50 de milioane de lei.

Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat a fost infiintata in 2005 si are ca obiect de activitate, printre altele, si prestarea unor servicii, direct sau in calitate de intermediar, la cererea si in contul beneficiarilor straini, privind inmatricularea si radierea din circulatie a autovehiculelor, precum si instruirea in vederea sustinerii examenelor de conducator auto.

Posta este cel mai mare operator local de profil si are o retea teritoriala de 5.600 de unitati postale si 32.000 de angajati. Actionarii companiei sunt Ministerul pentru Societatea Informationala - 75% si Fondul Proprietatea - 25%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri