Compania Adrem Invest din Bucuresti a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 85,5 milioane lei (19,5 milioane euro), in crestere cu 27% fata de perioada similara a anului trecut, si cauta contracte de 20 milioane euro in cele doua Americi si China.
Adrem Invest a incheiat primele sase luni din 2012 cu afaceri de 67,4 milioane lei.

"Suntem in negocieri pentru contracte in China si cele doua Americi. In cele doua Americi exista potential de dezvoltare in metalurgie, ca urmare a costurilor mai mici ale energiei, efect al exploatarii gazelor de sist. Pentru ce a mai ramas din anul acesta, tema este sa semnam contracte de 20 milioane euro", a declarat vicepresedintele Adrem Invest, Corneliu Bodea, potrivit Mediafax.

Compania cauta oportunitati de productie a energiei din deseuri

Compania de inginerie tehnologica Adrem Invest din Bucuresti, care are in plan constructia unei termocentrale de 90 milioane de euro in Suceava, tatoneaza oportunitati de productie a electricitatii din deseuri, a declarat vicepresedintele companiei, Corneliu Bodea.

"Tatonam si ideea productiei de energie din deseuri, suntem in discutii cu o firma americana", a afirmat Bodea.

Proiectul termocentralei de la Suceava este derulat de firma Bioenergy Suceava, controlata in proportie de 48,98% de Adrem Invest. Firmele Bio Electrica Transilvania din Radauti si RZ Rumanien Beteiligungs din Austria detin fiecare cate 25,51% din capital.

Bio Electrica Transilvania este controlata de Cascade Empire Immobilien din Austria, din grupul Holzindustrie Schweighofer.
Termocentrala, ale carei lucrari au inceput in luna februarie, urmeaza sa livreze energie termica celor 26.000 de abonati la sistemul centralizat de incalzire din Suceava, precum si eneregie electrica. Investitia este finantata in proportie de 70% de banca Raiffeisen.

Compania are patru divizii specializate in ingineria proceselor, automatizari, servicii integrate si energii regenerabile si este implicata si in productia de energie, atat conventionala, cat si regenerabila.

Adrem Invest are trei asociati persoane fizice, respectiv Adrian Bodea (45%), Corneliu Bodea (45%) si Andreia Mihaela Beatrice Bodea (10%).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri