Beneficiand de echipamente de tehnologie avansata, noua fabrica are o capacitate de productie de 20 de tone pe zi. Fabrica este dotata cu un spatiu de congelare de 150 tone, cu laborator propriu in care este verificata calitatea produselor de catre personalul de specialitate si cu echipamente speciale de mentinere a conditiilor de igiena si salubritate. Procesul tehnologic de preparare a carnii este asigurat prin sisteme automatizate performante, angajatilor revenindu-le rolul de a supraveghea parametrii tehnici si calitativi ai utilajelor.
Acum, ca am reusit intr-un timp record sa inaltam aceasta fabrica, deja ne-am stabilit noi provocari. Urmatorul nostru obiectiv este sa extindem gama de produse Carman si sa construim o noua divizie specializata de produse crud-uscate., a declarat domnul Constantin Sava, director general al companiei.
Mezelurile sunt distribuite printr-o retea de masini proprii in 10 judete ale tarii. in viitorul apropiat, urmeaza extinderea pietei de desfacere pe intreg teritoriul tarii si patrunderea in retele de hipermarketuri, precum si marirea numarului de magazine proprii. De asemenea, strategia de dezvoltare pe termen mediu vizeaza cresterea retelei de distributie si a fortei de vanzari proprii.
In prezent, gama de preparate Carman cuprinde sortimente variate de produse fiert-afumate (traditionale), crud-uscate si specialitati, mezelurile Carman adresandu-se unui segment de piata mediu si premium. Carman are 45 de angajati si tinde sa devina un factor de stabilite social pentru orasul Urziceni, oferind noi locuri de munca.
Citeste si:
Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »
Te-ar putea interesa și: