Producatorul de mezeluri Carman SRL a inaugurat in Urgiceni o noua fabrica de preparate de carne, construita in colaborare cu Guvernul Romaniei si Agentia Sapard, fabrica devine functionala cu doua luni inainte de data limita de punere in functiune. Investitia in noua unitate de fabricatie se ridica potrivit oficialilor companiei la doua milioane de euro, fabrica avand o suprafata de 2400 de mp

Beneficiand de echipamente de tehnologie avansata, noua fabrica are o capacitate de productie de 20 de tone pe zi. Fabrica este dotata cu un spatiu de congelare de 150 tone, cu laborator propriu in care este verificata calitatea produselor de catre personalul de specialitate si cu echipamente speciale de mentinere a conditiilor de igiena si salubritate. Procesul tehnologic de preparare a carnii este asigurat prin sisteme automatizate performante, angajatilor revenindu-le rolul de a supraveghea parametrii tehnici si calitativi ai utilajelor.

Acum, ca am reusit intr-un timp record sa inaltam aceasta fabrica, deja ne-am stabilit noi provocari. Urmatorul nostru obiectiv este sa extindem gama de produse Carman si sa construim o noua divizie specializata de produse crud-uscate., a declarat domnul Constantin Sava, director general al companiei.

Mezelurile sunt distribuite printr-o retea de masini proprii in 10 judete ale tarii. in viitorul apropiat, urmeaza extinderea pietei de desfacere pe intreg teritoriul tarii si patrunderea in retele de hipermarketuri, precum si marirea numarului de magazine proprii. De asemenea, strategia de dezvoltare pe termen mediu vizeaza cresterea retelei de distributie si a fortei de vanzari proprii.

In prezent, gama de preparate Carman cuprinde sortimente variate de produse fiert-afumate (traditionale), crud-uscate si specialitati, mezelurile Carman adresandu-se unui segment de piata mediu si premium. Carman are 45 de angajati si tinde sa devina un factor de stabilite social pentru orasul Urziceni, oferind noi locuri de munca.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri